Tienda | Forums | Blogs | ES |
 

sound problem in sony genezi HCD-GT555 IN SPEAKERS AND HEADPHONES

Follow
This post was translated, if you want to see the original version click here
when I connect the power socket it turns on normal but does not give audio and the fan is activated without increasing volume. Take out the integrated one but keep turning the fan and there is no audio coming out of the headphones, when you connect the headphones the realy sounds and there is no sound. Shouldn't the audio sound through the headphones because it does not have the integrated sound (STK416-130)? PROFA I NEED YOUR HELP


1 Proposed Solution

SOLUTION ACCEPTED
Confirm that transistor Q813 is delivering 2.8V by its transmitter
HCD-GT555 Transistor Q813_.pdf [171.25kb]

Without integrated output there should be no sound in headphones
You should measure voltage on the IC800, checking that pins 8,9,10 and 11 have 0V

  • 4 days ago

    Avatar de David Calle

    In pin number 17, don't measure, turn them over, this is correct

  • 4 days ago

    Avatar de David Calle

    I already have sound when I connect from a cell phone to the input of (R IN and L in) of the board where it sends the integrated one. but of the auxiliary input I have no sound. It is clear that from the equipment I can not lower the volume I only send the signal from the cell phone, but when I listen to the radio it sounds distorted and under the sound THANKS FOR the first answer if you were correct, that without integrated there is no sound from what I see the integrated ok thanks

    But what is the problem that sounds distorted sound if the integrated is ok?